Mostafa Karim Beigi, 27, werd tijdens Asjoera (27 december) in de Nufel Lushato-straat in Teheran in zijn voorhoofd geschoten.

Na twee weken waarin zij niets van hun zoon hoorden en vermoedden dat hij werd gearresteerd tijdens Asjoera, hebben zijn ouders op 11 januari zijn lichaam en foto geïdentificeerd op het kantoor van de lijkschouwer van het detentiecentrum Kahrizak. In de periode voordat Mostafa werd geïdentificeerd ontving zijn familie dreigende telefoongesprekken van zijn mobiele telefoon die hen zeer verontrustten.

Na de identificatie door zijn familie weigerden veiligheidsagenten het stoffelijk overschot van Mostafa te overhandigen en zeiden het alleen te zullen vrijgeven als de begrafenis buiten Teheran werd gehouden. Zijn familie zag zich gedwongen die voorwaarden te aanvaarden, ondanks het feit dat zij in Teheran in de wijk Amirieh wonen.

Op 12 januari kreeg de zijn familie te horen dat alleen zijn vader, zijn moeder en zijn zus de begrafenis mochten bijwonen, en die middag werd Mostafa Karmi Beigi ter aarde besteld. (Committee of Human Rights Reporters – 17 januari 2010)