Volgens berichten zijn er tijdens Charshambeh Soori (Vuurfeest) verschillende mensen gearresteerd toen het feest uitdraaide op protesten tegen het Iraanse regime.
Op de avond van 15 maart werden jongeren op straat aangevallen door oproerpolitie waarbij een aantal van hen gearresteerd werd. In de Andishe wijk in Karaj werden meer dan 25 mensen gearresteerd. De gedetineerden werden onmiddellijk meegenomen naar politiebureau nummer 1 in Andisheh. Ze waren hevig geslagen met wapenstokken en ander materiaal.

Een van de gedetineerden van dit politiebureau, Davoud Zarabi (30) moest naar het ziekenhuis omdat hij door mishandeling gewond was. Hij werd in kritieke toestand met een bebloed gezicht en hoofd naar het ziekenhuis gebracht. (Mensenrechten en democratie-activisten in Iran – 16 maart 2011)