26 maart 2011 – Op maandag 14 maart werden bij het aanbreken van de dag een christelijke man en zijn joodse vrouw, samen met een andere vrouw en twee mannen, in het geheim opgehangen in de Evin gevangenis.

Volgens berichten heeft de bewakingsdienst van de 28ste tak van het Revolutionaire Hof de voltrekking van het doodvonnis van 5 mensen op maandagochtend bevestigd, maar weigerde verdere details van de overdracht van de lichamen aan hun families en hun begrafenis te geven.

De joodse vrouw Adiva Mirza Suleiman werd met haar christelijke echtgenoot Varezhan Petrosian en nog een vrouw en twee mannen, waarvan de identiteit onbekend is, in het geheim opgehangen in de Evin gevangenis.
Er is niet bekend waarvan zij beschuldigd waren.

De familieleden van het geëxecuteerde echtpaar die een religieuze ceremonie wilden houden voor hun dierbaren werden door de veiligheidstroepen bedreigd met arrestatie. (Human Rights in Iran – 26 maart 2011)