Stop Misdaad tegen de menselijkheid
Ashraf – April 2011

Militaire aanval op weerloze burgers in Ashraf: 34 doden en honderden gewonden

In de nacht van 7 op 8 april werd Kamp Ashraf in Irak, waar tegenstanders van het Iraanse regime wonen, op initiatief van Teheran aangevallen door Iraakse strijdkrachten. Daarbij vielen meer dan 30 doden, waaronder zes vrouwen, en honderden gewonden.
Wij roepen de internationale gemeenschap dringend op om onmiddellijk in te grijpen om de massamoord in Ashraf te stoppen!


Redt de mensen in Ashraf!
De internationale mensenrechtencampagne voor Ashraf, waaraan wereldwijd – met inbegrip van Irak – mensenrechtenorganisaties, religieuze leiders, parlementariërs en juristen deelnemen, eist de onmiddellijke stopzetting van de militaire agressie tegen Ashraf.
De VS en de VN moeten direct ingrijpen om de mensen van Ashraf te beschermen, zodat nog meer dodelijke slachtoffers voorkomen worden!