Eunice Soleimani, een studentenactivist die werd weggestuurd van de Bu-Ali Sina Universiteit, zit sinds december 2011 in de Ardabil gevangenis en is daar opnieuw geslagen door gevangenispersoneel.
Hiervoor was Soleimani al ernstig gemarteld door de veiligheidsdienst in Tabriz. Deze keer werd hij geslagen en gemarteld omdat hij  in hongerstaking was gegaan.

De voormalige secretaris van het Turkse Centrum van de Bu-Ali Sina Universiteit in Hamedan ging enige tijd geleden in hongerstaking uit protest tegen zijn situatie en tegen het misdadige gedrag van de gevangenis ambtenaren.
Gedurende zijn tijdelijke detentie in augustus 2010 bij de veiligheidsdienst in Tabriz werd deze Azari activist misbruikt en gemarteld door geheimagenten. Volgens zijn familie heeft hij drie hartaanvallen gekregen nadat zijn ondervragers hem elektrische schokken en een injectie met stemmings- en geestverruimende drugs hadden toegediend. (Studenten Comité ter verdediging van politieke gevangenen – 6 februari 2012)