28 april 2013 – De situatie van Ghaleb Hosseini en Ali Azadi, de twee gearresteerde  activisten voor arbeidsrechten, is nog steeds onduidelijk.
Volgens de commissie voor de coördinatie van arbeidersverenigingen, leiden de voortdurende detentie van deze twee commissieleden en het ontbreken van duidelijke antwoorden van de autoriteiten onder familie en vrienden tot ernstige bezorgdheid over de gezondheid van deze arbeidsrechtactivisten.

De verhoorprocedure is ten einde, maar de autoriteiten van de inlichtingendienst verwijzen de zaak niet naar het gerechtshof en weigeren de wettelijk vereiste antwoorden te geven aan hun families. De inlichtingendienst heeft de families zeer kwetsend behandeld en de rechter dreigt zelfs dat de families zelf gearresteerd kunnen worden als zij de zaak op de spits blijven drijven.