27 september 2013 – Aantal executies na schijnverkiezing loopt op tot  201
Van 24 tot en met 26 september, gelijktijdig met de deelname van de president van het regime, mullah Rouhani, aan de Algemene Vergadering van de VN en zijn absurde optredens in New York, zijn door trawanten van het inhumane geestelijke regime  21 gevangenen, waaronder vier vrouwen, in verschillende steden van Iran geëxecuteerd.

Daarmee komt het aantal geregistreerde executies na de schijnverkiezingen op ruim 200. Duizenden gevangenen zitten nog in de dodencel.
Op 25 september zijn in de gevangenissen van Orumiyeh en Gohardasht veertien gevangenen geëxecuteerd in groepen van acht en zes.

Drie van de geëxecuteerden in Orumiyeh waren vrouwen. In Gohardasht werd ook een vrouw, die al  10 jaar gevangenisstraf had uitgezeten, opgehangen.
Op 24 en 26 september werden in de gevangenis van Kerman nog eens acht gevangenen geëxecuteerd (Persbureau Mehr, gelieerd aan het ministerie van Inlichtingen – 26 september 2013).

Daarnaast werd op 23 september een gevangene opgehangen in de Vakilabad gevangenis van Mashhad. Enkele dagen daarvoor zijn ten minste twee gevangenen, Khorsheed Mohammadi en Farokh Yekani, opgehangen in de gevangenis  van Orumiyeh.

Nog een gruweldaad:  handlangers van het regime hebben in de gevangenis van Zahedan het lichaam van de 23-jarige Ahmad Issa Zehi opgehangen, die al voor zijn executie was overleden aan een hartaanval, om door deze afschuwelijke daad een sfeer van terreur en angst te zaaien.