Op donderdag 26 december 2013 is Camp Liberty aangevallen door tientallen raketten van verschillend type. Dit is de vierde raketaanval op Iraanse dissidenten in Camp Liberty (Irak) in 2013. En dat terwijl de regering van Irak de lichamen van degenen die op 1 september 2013 in Kamp Ashraf zijn vermoord nog niet eens aan de bewoners van Liberty heeft overgedragen om hen te begraven.
Deze criminele aanval is een poging van de Iraakse premier Nuri al-Maliki en de Opperste Leider van het Iraanse regime Ali Khamenei om de aandacht af te leiden van het schandalige bloedbad van 1 september in Kamp Ashraf – dat meer weg had van een georganiseerde executie. De raketaanval op Camp Liberty vond plaats na de reis naar Teheran van Maliki en zijn veiligheidsfunctionarissen.

Na middernacht lokale tijd werden de namen bekendgemaakt van de drie bewoners die gedood zijn toen Camp Liberty door tientallen raketten werd geraakt.
De dodelijke slachtoffers van de aanval van 26 december op Camp Liberty zijn: Abbas Namvar, Mohammad Saleh-Tehrani en Mahmoud Borna-far.
Om die tijd werd tevens bekend gemaakt dat er meer dan 50 gewonden waren.
Bij deze vierde raketaanval werden ook veel barakken en andere faciliteiten in Camp Liberty verwoest.

Hier is een foto documentatie van de situatie in Camp Liberty na de terroristische aanslag