Shahnaz Sagvand ,de vrouw van vakbondsleider Ali Nejati  ,werd opgeroepen om opnieuw te worden berecht door het hof van beroep.
Mevrouw Shanaz Sagvand moet opnieuw verschijnen voor het hof van beroep op 3 Februari om 11 uur ‘in de  ochtend .Zij heeft al verscheidene  rechtszaken meegemaakt in Shoosh en revolutionaire rechtbanken  in Dezful waar haar onschuld was bewezen en zij werd vrijgesproken.

Desondanks vocht de openbare aanklager van Shoosh de beslissingen van het gerechtshof aldaar aan en liet haar drie maal verschijnen voor nieuwe zittingen van het hof van beroep in de provincie, zo dat de rechtszitting op Maandag  haar vierde rechtszaak zal zijn.
De openbare aanklager legde haar de onwaarschijnlijke misdaad van propaganda tegen het systeem ten laste  alleen maar omdat zij op wettige wijze opgekomen was voor de onschuld van haar man(Human Rights and Democracy Activists in Iran.)