Op 23 Februari werden Mevrouw Akram Sanjari ,politieke gevangene in de jaren tachtig van de 20e eeuw ,moeder van een student en politieke gevangene :Misaq Yazdannezad ,en mevrouw Dina Karimi, ook een politieke gevangene in de jaren tachtig, even als haar zoon Hanif Attarzadeh, berecht door het hof van herziening door iemand die Tavassolian heette.
Zij werden opnieuw berecht nadat zij hadden geklaagd over hun onmenselijke en onwettige gevangenisstraf van 2 jaar.
Zij werden gevangen genomen wegens hun deelname aan de begrafenis van Ali Saremi een geachte politieke gevangene door het bewind ter dood gebracht,en werden vastgehouden in eenzame gevangenschap in cellenblok 209 , vele maanden lang ,terwijl zij geestelijk en lichamelijk werden gemarteld door de ondervrager.

Akram Sanjari 56 jaar oud heeft drie broers verloren ,Ibrahim ,Hossein en Hassan gedurende de door Khomeini bevolen terechtstellingen in 1980. en haar kind Misaq werd aangehouden in 2007 en opgesloten in de Gohardasht gevangenis in Karaj.
Dina Karimi en haar zoon werden veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf ,alleen voor hun deelname aan de zelfde begrafenis.(Ijveraars voor mensenrechten en democratie in Iran – 24 Februari 2014)