19 april 2014 –   De Gonabadi Derwisj Mostafa Abdi, die in sectie 350 van de Evin gevangenis zit, is na twee dagen isoleercel in sectie 240 van de gevangenis teruggekeerd naar sectie 350 met een gehavend hoofd terwijl zijn snor en baard met geweld zijn afgeschoren.
Volgens berichten van Majzooban Noor werd de gevangen Gonabadi Derwisj Mostafa Abdi, die na de onlusten in de Evin gevangenis was overgebracht naar een isoleercel in sectie 240, een paar uur geleden teruggebracht naar sectie 350 met een gehavend hoofd en verwondingen door een wapenstok.
De Gonabadi Derwisj Mostafa Abdi is afgestudeerd als werktuigbouwkundige en werd door rechter Salavati veroordeeld tot drie jaar gevangenis.
Het is het vermelden waard dat andere Gonabadi Derwisjen hebben aangekondigd dat zij hun snorren en baarden zullen afscheren uit solidariteit met de gevangen Derwisj.