22 april 2014 – Een groep familieleden van politieke gevangenen verzamelde zich bij het kantoor van Hassan Rohani, de president van het Iraanse regime, om te protesteren tegen de brute aanval van 17 april op sectie 350 van de Evin gevangenis. Een aantal inwoners van Teheran sloot zich uit solidariteit aan bij hun protest.
De demonstranten in Teheran scandeerden “Laat de politieke gevangenen vrij.” Ze droegen ook borden waarop stond: “We hebben het met onze eigen ogen gezien, het (de aanval) was geen leugen, het was een tragedie”.

De familie van de politieke gevangenen heeft geëist dat hun dierbaren dringend medische zorg krijgen en uit de isoleercel gehaald worden.
De bijeenkomst op Pastor Straat in Teheran begon om 10 uur lokale tijd en was om 12 uur nog steeds aan de gang. De familieleden van de politieke gevangenen waren omsingeld door de Revolutionaire Garde (IRGC) van het Iraanse regime en agenten in burger van het bureau van Hassan Rohani.