24 april 2014 – Op woensdag 23 april zijn de  politieke gevangenen van zaal 12, afdeling 4 van de Gohardasht gevangenis uit solidariteit met de gevangenen van sectie 350 van de Evin gevangenis in hongerstaking gegaan. Zij eisen de terugkeer van de gevangenen uit de isoleercellen, met spoed medische behandeling van de gewonden, een onpartijdig onderzoek naar de brute razzia in Evin, en het vervolgen en bestraffen van de daders van deze grote wandaad.

Ondertussen hebben de families van politieke gevangenen verklaard dat ook zij, uit solidariteit met hun protesterende kinderen, vanaf donderdag 24 april in hongerstaking zullen gaan.
De gevangenen die naar de isoleercellen zijn overgeplaatst, zijn sinds 17 april in hongerstaking. Vandaag ging de tweede week in van hun hongerstaking. Vervolgens zijn gevangenen van sectie 350 van de Evin gevangenis ook in hongerstaking gegaan uit solidariteit met hun celgenoten die nu in een isoleercel zitten.
Woensdag heeft de handlanger van het regime, Gholamhossein Esmaili, hoofd van de gevangenisorganisatie, die eerder elke aanval op de politieke gevangenen heeft ontkend, de belachelijke bewering gedaan dat de hongerstaking van de gevangenen een leugen is.