Brief, geschreven door een aantal politieke gevangenen in de Gohardasht gevangenis in Karaj en in de Evin gevangenis

Een veroordeling van de misdadige en ve

rachtelijke daad die gepleegd is door het regime van de Islamitische Republiek tegen de Ashraffers in Camp Liberty

Opnieuw is de misdadige hand van het kwaadaardig en moorddadig regime van de mullah’s hard aan het werk geweest met het plegen van een misdrijf. Het vermoordde meer van de meest bevrijde, waardevolle en eerbare kinderen van deze geketende natie. En weer opnieuw hebben de Verenigde Naties en het vredezoekende regime van de Verenigde Staten, die moeten handelen op grond van hun internationale afspraken en akkoorden, het pad gebaand voor een nieuwe misdaad door hun inactiviteit en hun uitstelgedrag.

Het moorddadig regime, dat nu bekend is als de vader van het terrorisme, gaat door met moorden en offeren van de volken in de regio en is met alle macht bezig brute boeven als Bashar al-Assad en anderen in Irak (zoals Nouri al-Maliki), of in Libanon en Jemen  (onder andere), te verdedigen ten koste van het Iraanse volk. Dit allemaal omdat ze gebrek heeft aan steun onder het volk binnen de eigen grenzen. Daarom is het dat het regime door de Verenigde Naties al 60 maal veroordeeld is voor het enorme aantal executies, moorden, martelingen, onderdrukking en geweld tegen de fundamenteelste mensenrechten van het Iraanse volk. Het is duidelijk dat om binnenslands en in de regio te onderdrukken en te intimideren, het allereerst zal mikken op de voorhoede van het volksverzet, die hebben opgestaan tegen hen, met raketten van haat. En daarom is het de plicht en verantwoordelijkheid van deze allerbelangrijkste en ernstigste Verzetsbeweging het aantonen van het ware gezicht van het monster door middel van meer verzet en meer volhouden (ondanks het feit dat dat zo kostbaar is!). Het zal voor het Iraanse volk degenen ontmaskeren die het gezicht witwassen van het monster en de duivel in de mantel van de geestelijkheid, en van degenen die ermee omgaat als een geval van politieke opportuniteit. Zij moeten vrede zoekende overheden eraan herinneren dat deze moordpartijen en misdaden duidelijk de andere zijde vormen van de munt van dat soort beleid, van een uitgebreide uitnodiging aan het bloeddorstig monster om deel te nemen in de rijen van vrede en vriendschap.

Hulde aan de 23 heldhaftige martelaren van het trotse Iraanse Verzet, die in de complexe en mistige omstandigheden van deze wereld en van de regio het juiste pad hebben kunnen onderscheiden van het verkeerde pad; degenen die, als ware profeten, in de duisternis van tirannie, kolonialisme en politiek opportunisme, zoals gepropageerd door overjarige intellectuelen, schilderijen creëren van waarheid en vrijheid.

Moge hun pad betreden worden door meer mensen.

Ondertekenaars zijn:

Farid Azmoudeh ,Hassan Ashtiani, Reza Akbari Monfared, Behzad Tarahommi, Iraj Hatami, Mashallah Haeri, Khaled Hardani, Rasoul Hardani, Amir Dourbin Qaziani, Shahin Zoqitabar, Saeed Shirzad, Massoud Arab Choubdar, Alireza Farahani, Ayatollah Seyyed Hossein Kazemeyni Boroujerdi, Saleh Kohandel, Alireza Golipour, Saeed Massouri, Ali Moezi en Pirouz Mansouri