Aleppo, afslachting van mensen, smet op het menselijk geweten

Bij het zien van een humanitaire tragedie – een tragedie die tothet geweten spreekt van alle bewoners van onze planeet – eindigen we 2016 met rampzalige en trieste gebeurtenissen.

De ijzingwekkende en kwaadaardig bloedzuigers van de dictatuur, die onder het mom van religie het Midden-Oosten,Iran en nu Syrië in vuur en vlam heeft gezet staat symbool vooral het lijden en verdriet.

Tegen deze campagne van kwaad, geweld en dood staan ​​wij aan de zijde van de onschuldige mensen en kinderen die op zoek zijn naar vrijheid.

We strelen en kussen de handen van de verweesde kinderen en bieden onderdak aan gezinnen die geen hulp krijgen.

Geen mens kan onverschillig blijven bij al dit kwaad en lijden en bij deze wreedheden. Wij worden nog vastberadenen, want de kern van deze tragedie ontstond in 1977 toen de middeleeuwse religieuze dictatuur van de mullahs aan de macht kwam, en die onheilspellende levenswijze van bloedvergieten en wreedheid houdt aan…

Ieder van ons staat ​​paraat voor vrijheid, mensenrechten en gerechtigheid.

Aan de vooravond van Kerstmis zetten we een ster van liefde en hoop bovenin onze kerstboom en gebruiken we al onze inzet en energie om de geketende mensen in Iran en Syrië te helpen en te redden.

Albert Einstein: De wereld zal niet vernietigd worden door degenen die kwaad doen, maar door hen die toekijken zonder in te grijpen.