In 140 steden verspreid over 30 provincies in Iran zijn protesten tegen het regime uitgebroken nadat het regime de prijs van benzine had verdrievoudigd. In spreekkoren roepen de demonstranten “nee tegen de dictator”. De protesten, die op vrijdag 15 november begonnen, gaan door ondanks keihard optreden van de autoriteiten.

Door de benzineprijzen te verdrievoudigen verarmen de moellahs de mensen verder. Het economische leven wordt in Iran bepaald door de dieven van miljarden dollars van de Revolutionaire Garde (IRGC) die samenwerken met de Opperste Leider van het regime. Ze plunderen de rijkdom van de mensen voor oorlogszuchtige, volksvijandige nucleaire en raketprogramma’s om de soevereiniteit van het volk te vernietigen.

In deze vreedzame demonstratie zijn 85 mensen gedood door de beschietingen door de IRGC en meer dan 5.000 mensen zijn gearresteerd

In plaats van het vermogen van de Iraanse overheid te besteden aan welvaart en ontwikkeling van het eigen volk besteedt het religieuze regime van de Moellahs het aan censuur, onderdrukking, executies en ondersteuning van fundamentalisme en destabiliserende groepen in het Midden-Oosten.