“Top VN-mensenrechtenexperts hebben nu een ondubbelzinnige en langverwachte boodschap gestuurd: de aanhoudende misdaden van massale verdwijningen als gevolg van de geheime buitengerechtelijke executies van 1988 kunnen niet langer ongeadresseerd en ongestraft blijven.”

Beste vrienden en voorstanders van mensenrechten in Iran:
Beste vrienden die de campagne steunden om het bloedbad van 1988 in Iran aan het licht te brengen;
U bent de geweldige sponsors die uw prioriteiten hebben veranderd om deze legale campagne vooruit te helpen en uit te breiden;
Nu is de stem van de slachtoffers gehoord en is het tijd voor verantwoording.

We prijzen jullie allemaal.

We zijn alle geweldige mensen, zoals u, enorm dankbaar dat dit project is geëtst met hun namen en uw steun. Uw geweldige humanitaire steun zal nooit worden vergeten en daar zijn we trots op!

Onze twaalfjarige campagne om de heersende religieuze dictatuur in Iran verantwoordelijk te houden voor misdaden tegen de menselijkheid en het bloedbad van 1988 werd geregistreerd.

Onze campagne om miljoenen artikelen en documenten van deze vreselijke misdaad aan internationale rapporteurs te verstrekken heeft nog een lange weg te gaan, omdat de documenten en bewijzen voor dit vreselijke bloedbad en de druk op de families van de slachtoffers enorm en ongelooflijk zijn.,
Met hoop op gerechtigheid, vrede, mensenrechten en vrijheid in Iran.

Verantwoordelijke voor het project,

Mina R.Zade