27 mei 2022 – Khamenei’s trawanten hebben op woensdag 25 mei 2022 tien gevangenen, onder wie een vrouw, opgehangen in de gevangenissen van Gohar Dasht, Qarchak, Varamin, en Teheran. Acht van hen, onder wie Ramin Arab, Abbas Bitarafan, Vahid Mianabadi, Gholam-Hossein Zeinali, Ali Nosrati, en Ali Montazeri, werden opgehangen in de Gohar Dasht gevangenis. Ramin Arab werd vanuit het ziekenhuis naar de galg gebracht.

Op dezelfde dag werden ook een vrouwelijke gevangene genaamd Laden Molla-Saeedi en een gevangene met de initialen R. A. opgehangen in respectievelijk de Qarchak-gevangenis in Varamin en Teheran.

Op 23 mei hingen handlangers van het regime in de gevangenis van Amol een vrouwelijke gevangene op en in de gevangenis van Zanjan een andere gevangene. Mohammad Sorkhru en Mossadegh Mallahi uit Minab en een andere gevangene, Abbas Kamali uit Jask, werden op dezelfde dag in de gevangenis van Minab opgehangen.

Op 22 mei werden een andere vrouw, Hayati genaamd, en een Beloetsje gevangene, Abdul Bari Rigi genaamd, opgehangen in de Adelabad-gevangenis in Shiraz. Daarnaast werden de 29-jarige gevangene Elias-Q en de 37-jarige Mohammad Morad Fazeli uit Shirvan opgehangen in respectievelijk de Vakilabad-gevangenis van Mashhad en de Shirvan-gevangenis.
Het klerikale regime neemt zijn toevlucht tot steeds meer executies uit vrees voor de verspreiding van wijdverspreide protesten om het publiek te intimideren.