Beste vrienden,

In de 28 jaar van onafgebroken en onvermoeibaar mensenrechtenwerk, met de hulp van een ieder van jullie, hebben we samen vele levens gered in Iran. Daarvoor zijn wij u allen hartelijk dankbaar. Elk van deze geredde mensen is een symbool van hoop geworden voor het Iraanse volk.

Zoals u ongetwijfeld hebt gehoord, is het Iraanse volk na de moord op de onschuldige jonge Mahsa Amini door het regime van de moellahs op 16 september begonnen met landelijke burgerprotesten. Want dit incident was de vonk die het vuur onder de as aanstak.

En nu heeft de golf van hoop zijn hoogtepunt bereikt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij op dit historische moment een beslissende rol kunnen hebben in het redden van de levens van veel van de dappere mensen van Iran.
Voor onze mensenrechtenactiviteiten en levensreddende campagne hebben we vandaag uw steun nodig!

Bij voorbaat dank voor uw donatie.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw dr. T. Farsi en het team Hulpprojecten

Stichting voor Mensenrechten Vrienden