Goede vrienden, verdedigers van de mensenrechten in Iran,

We denken aan jullie op Rosh Hashanah en zijn er dankbaar voor dat jullie er zijn, – jullie maken deze wereld een stuk vriendelijker, een beetje aardiger, maar bovenal prachtig.

Dat God jullie moge zegenen met veel geluk en succes en dat het komende jaar gevuld mag worden met vrede, geluk en succes. We zenden jullie hierbij onze warme en hartelijke wensen voor het nieuwe jaar:

Gelukkig Rosh Hashanah! Shana Tovah een goed jaar

Stichting voor Mensenrechten Vrienden (SMV)

Deze zeer waardevolle poster is ons geschonken door de Amerikaanse kunstenares Karin Foreman.
SMV is Karin uiterst dankbaar voor haar kostbare schilderij, gewijd aan de mensenrechten.


Karin Foerman, is een niet gebonden, vrije kunstenares, die kunstwerken schept, grafische ontwerpen en prijzen winnende, inspirerende natuurfoto’s maakt.

Ze is onderscheiden voor haar grafische ontwerpen en voor haar fotografie. Foreman heeft The Exposure Award gewonnen en had exposities bij The Nature Collection. Haar fotografie werd geëerd met een privé ontvangst in het Louvre Museum, in Parijs, op 13 juli 2015. (https://karinforeman.com/)

Haar werk werd ook geëxposeerd op Times Square nr. 4 in New York (2016). Haar Haar drive is het combineren van fotografie en digitaal schilderen. Dit verenigt haar twee passies: fotografie en schone kunsten.

Op het ogenblik is Karin bezig met kunstzinnige ontwerpen voor kleding en luxe, zijden hoofddoeken.

Als een bijdrage aan de maatschappij leidde zij met succes “Kunst bij de Lunch”, dat door de oudergemeenschap (PTA) van de K-8 scholen werd gesponsord en dat deel uitmaakt van hulp aan daklozen.